Over ons

Lunchroom Broodje Apart is een bijzondere vorm van een (re)-integratiebedrijf waar mensen, met name jongeren, met een functiebeperking en een grote afstand tot de arbeidsmarkt, worden opgeleid voor een betaalde of gesubsidieerde baan in de horeca of dienstverlenende sector.

Broodje Apart is een sociale firma waar een maatschappelijk bevlogen onderneemster laat zien dat mensen met een beperking door te werken in de maatschappij kunnen participeren.

De lunchroom draagt bij in het wegnemen van vooroordelen omtrent de doelgroepen en de maatschappelijke acceptatie van de doelgroep als reguliere werknemer.

Uniek is dat de lunchroom gevestigd is in het centrum “t Zuid” en de medewerkers in direct contact staan met klanten.

Broodje Apart” is inmiddels een begrip in Schijndel en omgeving.

Broodje Apart “net even anders".

Bent u met een grote groep, graag vooraf reserveren zodat u verzekerd bent van een plaats.

Tot ziens!

Janny en alle personeelsleden en medewerkers Broodje Apart

Kijk gerust even rond

 

Kijk ook eens binnen bij:


Janny van de Sande uit Schijndel meest markante horecaondernemer in Brabant

SCHIJNDEL - Janny van de Sande van Lunchroom Broodje Apart in Schijndel is woensdag uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer in Brabant.

De verkiezing is uitgeschreven door Koninklijke Horeca Nederland om 'horecaondernemers met markant ondernemerschap en een opvallende markbenadering te onderscheiden'. Van de Sande gaat door naar de landelijke finale. "Deze prijs is een bekroning op m'n werk", zegt een geemotioneerde Van de Sande.

'Succes voor elkaar gebokst'
Volgens het juryrapport heeft Van de Sande 'op een onderscheidende manier haar zakelijke succes voor elkaar gebokst en hiermee haar plek in het horecalandschap van Schijndel en omstreken gevonden'.

 
Broodje Apart werd in 2002 geopend. In de lunchroom worden jongeren met een functiebeperking opgeleid voor een betaalde of gesubsidieerde baan in de horeca. Van de Sande behaalde in 2004 ook al de eerste plaats in de Iens restaurantgids voor de beste bediening van Nederland.