Wij zijn verhuisd! Ons nieuwe adres is Molenstraat 11 in Schijndel. Kom gezellig eens langs om onze nieuwe zaak te bewonderen!
Specialiteitenhuis D'n Overkant vindt u voortaan vooraan in ons restaurant. U kunt hier terecht voor een mooi assortiment aan bonbons, oudhollands snoepgoed en andere cadeautjes.

Broodje Apart, Winnaar van Verkiezing Leukste Restaurant 2018!
Het team van van Broodje Apart sleepte onlangs de Gouden Award in de wacht voor de verkiezing van het Leukste Restaurant van Nederland!
`

Lunchroom "Broodje Apart" is een bijzondere vorm van een integratiebedrijf waar mensen, met name jongeren, met een functiebeperking en een grote afstand tot de arbeidsmarkt, worden opgeleid voor een betaalde of gesubsidieerde baan in de horeca.

De lunchroom is gestart in september 2002 en er werken en leren momenteel 23 jongeren het vak horecamedewerk(st)er, kassamedewerk(st)er, telefonist(e), assistent kok en medewerk(st)er huishoudelijke dienst.

Uniek is dat de lunchroom gevestigd is in centrum "'t Zuid" en dat de medewerkers in direct contact staan met de klanten.

De lunchroom draagt bij aan het wegnemen van vooroordelen omtrent de doelgroep en de maatschappelijke acceptatie van de doelgroep als reguliere werknemer.

"Broodje Apart" is een sociale firma waar een maatschappelijk bewogen onderneemster laat zien dat mensen met een handicap (psychisch/verstandelijk of fysiek) 
door werk in de maatschappij kunnen participeren.

"Broodje Apart" is inmiddels een begrip binnen Schijndel en omgeving!

Openingstijden

Dinsdag
  10.30 uur tot 18.00 uur
woensdag
  10.30 uur tot 18.00 uur
Donderdag
  10.30 uur tot 18.00 uur
Vrijdag
  10.30 uur tot 20.00 uur
Zaterdag
  10.30 uur tot 17.30 uur
Onze keuken sluit een half uur voor sluitingstijd.